Translate:

AKTIVITETER VINTER

 

AKTIVITETER SOMMER

Lillehammer Olympiske Bob- og akebane

Nord-Europas eneste kunstfrosne bob- og akebane og Skandinavias eneste bob- og akebane. Banen ligger ved Hunderfossen, 15 km nord for Lillehammer sentrum.

Her kan du kjøre hjubob hele sommeren. I hjulboben er det plass til fire passasjerer pr tur i tillegg til en autorisert pilot. Farten er opptil 100 km/t.

Velkommen til en fartsfylt opplevelse!

Bobrafting
Bobraft er en gummiboben på is. Det er plass til 5-6 personer i tillegg til en autorisert pilot. Hastigheten kommer opp i ca 100 km/t og gir et trykk på 3G. Hjelm er obligatorisk og sikkerhets-instrukser gis av piloten før kjøring. Aldersgrense 10 år m/foresatte, 12 år u/foresatte.

Firer bob
Dette er høydepunktet for de tøffeste, for her får man være med på en ekte bobtur. Boben styres av en autorisert pilot, og det er plass til tre passasjerer. Med en fart på opptil 120 km/t vil du få kjenne trykket av 5G på kroppen. Hjelm og nyrebelte er obligatorisk og sikkerhets-instrukser gis av piloten før kjøring. Aldersgrense 16 år.

Skeleton
Skeleton er en type kjelke hvor man ligger på magen med hodet først. Farten kommer opp i 70 km/t, og med nesen 1 cm fra isen er du garantert et adrenalin-kick! 
Aldersgrense 16 år.

Skeleton raft
To og to ligger ved siden av hverandre på magen med hodet først. Farten kommer opp i ca 60 km/t. Aldersgrense 16 år.

Praktisk info:

Les mer på Lillehammer Olympiske Bob- og akebanes hjemmeside her