Translate:

AKTIVITETER VINTER

 

AKTIVITETER SOMMER

Hafjell Alpinsenter

Hafjell Alpinsenter ligger ved inngangen til Gudbrandsdalen, 15 kilometer nord for Lillehammer. Det olympiske løypenettet er blitt videreutviklet til totalt 31 nedfarter og tilbyr vinteropplevelser for skiløpere på alle nivåer.

16 skiheiser, inkludert Gondolen, betjener de 835 høydemetrene fra dal til fjell. Hafjells varemerke er lange løyper, god snø og mange soldager. Snøanlegget assisterer dessuten værgudene på en sikker måte og dekker ca 75% av hovedløypenettet. En normal sesong varer fra medio november til medio april.

Seks spisesteder ligger i ski inn/ut avstand til bakken. Vår Gjesteservice som ligger ved Skitorget ønsker deg velkommen og gir deg oversikt over tjenester som skiskole, barnepass og skiutleie som også ligger sentralt plassert i alpinsenteret.

Hafjell Alpinsenter er landets 3. største alpinanlegg, og terrengparkene gjør Hafjell til 1.valget for mange med twintip og snowboard på beina. Hafjell har hele 7 km med flomlyste løyper, som forlenger skidagen 4 dager i uka. 

Bakkene brukes også til en rekke kveldsaktiviteter med og uten ski på beina som f.eks aking eller snøscooterkjøring for barn.

Hafjell kan tilby et bredt utvalg av overnattingstilbud for sine gjester. Velg mellom koselige hytter, leiligheter eller moderne hotell.

De fleste hyttene ligger ski inn/ut fra bakkene og gir deg mulighet til å parkere bilen under besøket i Hafjell. Skibussen kjører deg rundt i destinasjonen og den er gratis på dagen mens du må ha billett på nattbussen. På våre trivelige boenheter er det perfekt å kose seg sammen etter en dag i bakken.

Praktisk info:

Les mer på Hafjell Alpinsenters hjemmesider her