Translate:

AKTIVITETER SOMMER

 

AKTIVITETER VINTER

Lilleputthammer Familiepark

 

 

Lilleputthammer Familiepark

Lilleputthammer familiepark – et eldorado for de minste!
I Lilleputthammer kan barna kjøre tog, biler, båter, pariserhjul, karusell, berg- og dalbane eller suse ned i Ola’s froskehopp. Prøv også Olas klatrepark som er blitt en kjempesuksess!

I den lille byen er det liv og røre fra morgen til kveld med teaterforestillinger flere ganger om dagen, og spennende lesestunder i Barnas Bokby. Lilleputthammer familiepark er et eldorado for de minste barna! Alle attraksjoner er spesielt tilrettelagt for barn mellom 0 og 10 år – her føler barna seg «hjemme» 

Hva skjer i sommer?
Daglige aktiviteter i Lilleputthammer 

I Lilleputthammer finnes tre spisesteder hvor små og store kan hente ny energi til mere lek og moro!
Café Central tilbyr varme lunsj -og middagsretter. Lekekroker for de minste. I Park Caféen kan du nyte nystekte vafler, kaker og softis m.m. I Huset i skogen får du kjøpt pølser, pommes frites, nuggets m.m.

Langåpen park
F.o.m. lørdag 1. juli t.o.m. mandag 31 juli. Er parken åpen fra kl 09.00 til kl 20.00. Velkommen til kveldsåpen park med grillmat og underholdning.

Opplev Vennebyen i Lilleputthammer!
Kjent fra Barne TV – to daglige show hver kveld f.o.m. 1. juli t.o.m 31. juli. Møt Apa, Ted og Elfie og bli med på spennende eventyr! Du kan også treffe på maskotene på dagtid i parken.

Visste du at....
«Storgata» i Lilleputthammer finnes kulturhus, lekehus, Ola og Hedda’s klubbhus, kino, ballhus, miniputthus med ammekrok, klossehus, toglekehus, snekkerhus, billedbokhus, tegneseriehus, faktabokhus,mysterie- og ungdomslitteraturhus, «da-mor-og-far-var-små-hus».

Til husene er det benyttet 2830 spesiallagde isolerte vindusglass, ca. 1 mil listverk og 80 000 takstein. I Kulturhuset kan du lese mer om Lilleputthammers historie. Rundt om i parken finnes mange sittegrupper, sandkasser, vippehusker, trampoliner, hinderløype, hoppepute m.m.


Godt for alle små lekebarn ...
I Lilleputthammer har vi tenkt på de minste, og at mammaer og pappaer også skal kunne slappe av og nyte dagen sammen med barna. Miniputthuset: et eget lite hus for de aller minste hvor mor kan skifte bleie og amme i stille og rolige omgivelser. 

Ammerom: finnes i Café Central og i Miniputthuset. Stellerom: finnes ved alle våre toalett.

Praktisk info:

Åpningstider:

https://www.lilleputthammer.no/index.php/informasjon/apningstider-og-priser

Hjemmeside:

https://www.lilleputthammer.no/