Translate:

AKTIVITETER SOMMER

 

AKTIVITETER VINTER

Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park har blitt kjent som Norges største arena for downhillsykling og omtales som en av europas beste.

Sykkeltrasèene som har en høydeforskjell på 830 meter er av varierende vanskelighetsgrad med alternativer for den mest vågale til den som ønsker en myk innføring i aktiviteten.

Tradisjonelt har det vært stille i Norske alpinanlegg i sommerhalvåret. Kun lyden av litt vedlikehold på heiser og gravemaskiner som holder på med løypeutbedringer har forstyrret stillheten.

Dette var også situasjonen i Hafjell i mange år. Dette endrer seg nå mer og mer. Flere og flere steder går heisene og bakken fylles med frydefulle rop og syklister som suser ned sykkel løypene.

Siden den spede starten i 2001, når en vennegjeng startet å bygge sykkelløyper til eget bruk, har sykling i Hafjell hatt en rivende utvikling. Hafjell tilbyr i dag 14 løyper fordelt på over 25 km, fra grønn til svart vanskelighetsgrad og har et tilbud til alle uansett nivå.

Verkstedet utfører alt av reparasjoner og en rikholdig butikk tar seg av syklistens behov. Akkurat som om vinteren kan man også leie med seg egen instruktør for å få en lett innføring eller finpusse egne sykkelferdigheter.

Både Norsk og Nordisk mesterskap samt Europeisk mesterskap har blitt holdt i Hafjell-løypene så langt.

Praktisk info:

https://www.hafjell.no/