Translate:

AKTIVITETER SOMMER

 

AKTIVITETER VINTER

Hafjell Alpinsenter

586 høydemeter på 10 minutter
Gondolen bringer deg lett og komfortabelt opp på fjellet. Du kan virkelig nyte utsikten over Gudbrandsdalen fra fugleperspektiv. Det er godt turterreng fra Mosetertoppen (gondolavstigningen) enten du skal gå til fots eller sykle. Gondolen har plass til std. rullestol og barnevogn.

559_1062357635717_5743_n.jpg

Heisbasert sykling
Hafjell er ledende i Norge på heisbasert sykling. I Bike Parken er det 14 løyper fra grønn til svart vanskelighetsgrad fordelt på til sammen 25 km.  For de som ikke har downhill sykkel selv, står det 65 utleiesykler med fullt beskyttelses utstyr klare for nye opplevelser. Aktiviteten passer for alle som liker å kjøre på ski om vinteren og er en fin familie aktivitet.

Tyroler Travers og klatresti
På Mosetertoppen er det egen Tyroler travers og Skattejakt for barna. Dette sammen med klatrestien og lekeapperatene gjør Mosetertoppen til en fin opplevelse for hele familien.

Fra Mosetertoppen er det også turstier som passer store og små, enten de går på egne bein eller sitter i barnevogn.

Sykling i skog og fjell
Fra Mosetertoppen går det tre merkede rundturer samt sykkelstien som tar deg til Lillehammer. I tillegg er Mosetertoppen et fantastisk utgangspunkt for å komme inn på det flotte vei og stinettet i Øyerfjellet.

Servering
I sommer tilbys servering på Skavlen ved gondoltoppen.

Her serveres lunchretter og leskende forfriskninger

Praktisk info:

Les mer på Hafjell Alpinsenters hjemmesider her