Translate:

AKTIVITETER SOMMER

 

AKTIVITETER VINTER

Aktiviteter sommer

Opplevelser.Slik du vil ha dem.

Det er ikke mange regioner i Norge som lar deg sy sammen din egen opplevelse, din egen reise eller din egen ferie. I Lillehammer-regionen finner du et mangfold av opplevelser.

Vil du ut å leke?
Hunderfossen Familiepark er en helt spesiell fornøyelsespark med troll og eventyr som tema. I parken er det mer enn 50 attraksjoner, perfekt for en eventyrlig familieferie!

Lilleputthammer er en familiepark med 13 attraksjoner, en fin park for de aller minste.

Sporty? Sykkel, Vandring eller enda mer
Sykle eller vandre i dal eller på høyfjellet? Tilbudet er enormt, her finnes sykkelruter og vandreruter på sti og landevei, innover i fjellet eller nedover fjellsiden.

Er du på jakt etter en utfordring?
Hafjell Bike Park er kjent som en av Norges beste arenaer for downhillsykling. Sykkeltrassene har en høydeforskjell på 830 meter, og er av varierende vanskelighetsgrad. GoRafting med base i verdenskjente Sjoa tilbyr rafting på alle nivåer i tillegg til juving, elvebrett, brupendel og brevandring. 

Barnas Maihaugen, en ekte opplevelse
"I barnehøyde", "kle deg ut" eller evetyrstund er bare et knippe av aktivitetene som tilbys for barn på Maihaugen. Maihaugen er et av de største museene i Norge, friluftsmuseet består av bygninger fra Gudbrandsdalen.